Malaysia Online kiat store

Kiah Store – Platform E-Commerce Percuma Ciptaan Anak Tempatan

Khas untuk peniaga whatsapp

Masih hadapi masalah berikut?
1
Masih tak simpan database customer.
2
Pening ambik order guna wasap.
3
Penat menjawap customer asyik tanya stok ada ke tak, beli belum tentu.
4
Customer bagi resit palsu, duit tak masuk pun akaun.
5
Contact list penuh sebab asyik kena simpan nombor customer setiap hari.

Kami perkenalkan

KIAH STORE

Malaysia Online kiat store

Apa itu KIAH STORE?

KIAH STORE adalah platform yang dibangunkan oleh anak tempatan, untuk bantu peniaga2 kecil mengurus pesanan dan pembayaran secara sistematik.

Fungsi KIAH STORE?

1
Cipta Borang whatsapp untuk customer order
2
Muatnaik gambar produk
3
Simpan Database pelanggan
4
Pengurusan stok produk
5
Integrasi Payment Gateway (FPX/Credit Card)
6
Pemasaran SMS
7
Notifikasi Email
8
Telegram Bot
9
FB Pixel
10
Jana Invoice dan Resit

dan banyak lagi!!!

Tapi tunggu… ada lagi kami nak beri kalau anda langgan sekarang

BONUS!!!

PERCUMA Subdomain dan Laman Web Ecommerce

Promo KiahStore Promosi May 2023 Khas untuk peniaga whatsapp Masih hadapi masalah berikut? 1 Masih tak simpan database customer. 2 Pening ambik order guna wasap. 3 Penat menjawap customer asyik tanya stok ada ke tak, beli belum tentu. 4 Customer bagi resit palsu, duit tak masuk pun akaun. 5 Contact list penuh sebab asyik kena simpan nombor customer setiap hari. Kami perkenalkan KIAH STORE Apa itu KIAH STORE? KIAH STORE adalah platform yang dibangunkan oleh anak tempatan, untuk bantu peniaga2 kecil mengurus pesanan dan pembayaran secara sistematik. Fungsi KIAH STORE? 1 Cipta Borang whatsapp untuk customer order 2 Muatnaik gambar produk 3 Simpan Database pelanggan 4 Pengurusan stok produk 5 Integrasi Payment Gateway (FPX/Credit Card) 6 Pemasaran SMS 7 Notifikasi Email 8 Telegram Bot 9 FB Pixel 10 Jana Invoice dan Resit dan banyak lagi!!! Tapi tunggu... ada lagi kami nak beri kalau anda langgan sekarang BONUS!!! PERCUMA Subdomain dan Laman Web Ecommerce Maksudnya anda akan dapat 2 dalam 1, iaitu sistem KIAHSTORE, dan juga laman e-commerce sekali! Lihat DEMO DEMO Borang Whatsapp DEMO E-Commerce Siap ada integrasi dengan Payment Gateway! Customer anda pun confident nak bayar, ada FPX (menyokong bank2 tempatan) dan Credit Card (CCA) Alhamdulillah...dalam masa 6 bulan sahaja dilancarkan KIAH STORE telah digunakan hampir 6000 peniaga Jom! Tak sabar tunggu anda menyertai kami Anda akan dijemput masuk ke group support Telegram, ribuan pengguna disana akan sama2 bantu anda untuk menggunakan platform ini. Untuk masa terhad, kami tawarkan PAKEJ PRO Jumlah Borang Tanpa Had Jumlah Produk Tanpa Had Jumlah Pesanan Tanpa Had Jumlah Pelanggan Tanpa Had Notifikasi Email Tanpa Had Integrasi FPX/Credit Card Tiada caj transaksi dikenakan* 0.078 sen per SMS Integrasi FB Pixel Pilihan Template Premium dan banyak lagi... *KIAH Store tidak mengenakan sebarang caj kepada setiap order melalui platform ini, walaubagaimanapun anda masih perlu membayar RM1.00/transaksi kepada penyedia Payment Gateway Harga Langganan 1 Bulan RM 30 Hanya RM1.00/sehari   6 Bulan RM 150 Hanya RM0.83/sehari (Jimat RM 30) 12 Bulan RM 260 Hanya RM0.71/sehari (Jimat RM 100) Rebut tawaran ini, klik butang dibawah DAFTAR SEKARANG Terima kasih Laman ini adalah sebahagian dari program affiliate kami, penaja anda akan menerima komisen daripada langganan anda. Logo dan Jenama WhatsApp adalah milik WhatsApp Inc. KIAHSTORE tidak mempunyai sebarang kaitan mahupun memiliki mana-mana jenama tersebut.

Maksudnya anda akan dapat 2 dalam 1, iaitu sistem KIAHSTORE, dan juga laman e-commerce sekali!

Lihat DEMO

DEMO Borang Whatsapp
DEMO E-Commerce

Siap ada integrasi dengan Payment Gateway!

Customer anda pun confident nak bayar, ada FPX (menyokong bank2 tempatan) dan Credit Card (CCA)

Alhamdulillah…
dalam masa 6 bulan sahaja dilancarkan KIAH STORE telah digunakan hampir

6000 peniaga

  kiah store testimoni
Jom! Tak sabar tunggu anda menyertai kami

Anda akan dijemput masuk ke group support Telegram, ribuan pengguna disana akan sama2 bantu anda untuk menggunakan platform ini.

Untuk masa terhad, kami tawarkan

PAKEJ PRO

Jumlah Borang Tanpa Had
Jumlah Produk Tanpa Had
Jumlah Pesanan Tanpa Had
Jumlah Pelanggan Tanpa Had
Notifikasi Email Tanpa Had
Integrasi FPX/Credit Card
Tiada caj transaksi dikenakan*
0.078 sen per SMS
Integrasi FB Pixel
Pilihan Template Premium
dan banyak lagi…
 *KIAH Store tidak mengenakan sebarang caj kepada setiap order melalui platform ini, walaubagaimanapun anda masih perlu membayar RM1.00/transaksi kepada penyedia Payment Gateway

Harga Langganan

1 Bulan RM 30
Hanya RM1.00/sehari
 
6 Bulan RM 150
Hanya RM0.83/sehari
(Jimat RM 30)
12 Bulan RM 260
Hanya RM0.71/sehari
(Jimat RM 100)

Rebut tawaran ini, klik butang dibawah

kiah store
 
DAFTAR SEKARANG

Terima kasihLaman ini adalah sebahagian dari program affiliate kami, penaja anda akan menerima komisen daripada langganan anda.
Logo dan Jenama WhatsApp adalah milik WhatsApp Inc. KIAHSTORE tidak mempunyai sebarang kaitan mahupun memiliki mana-mana jenama tersebut.
 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *